Secretariaat Paula van Walsum: 06 - 499 250 62

LOGO EN MOTTO

AGORA betekent in het Grieks plein, of markt. Op het plein wat AGORA wil zijn, komen mensen samen, en kennis en kwaliteit. In het ontwerp is er uitgegaan van een Griekse sfeer. In de vorm zie je een beeld en een lettertype die beide Grieks aandoen.

Logo AGORA

De beeldende elementen, die een aantal malen terugkeren, kun je associëren met poorten, overbruggen en overkoepelen. Een poort geeft altijd toegang tot een andere ruimte, het geeft dan ook als zodanig een richting aan naar een andere toestand of dimensie achter de poort. Het ritme van de pilaren geeft een gevoel van verbondenheid, van samen sterk staan. Er is een betrouwbare structuur. En dat is datgene waar we als beroepsvereniging voor staan.

De verschillende doelen die AGORA beoogt, zijn immers o.a. belangenbehartiging voor de beroepsgroep coördinatoren, het opstellen van beroepsprofielen en kwaliteitsbevordering.

Word lid

Aanmeldingsformulier